Privacyverklaring AVG

Privacyverklaring en Cookiebeleid Goedkoper Kan Niet B.V. gevestigd te Maarsbergen, hierna te noemen GKN B.V.

GKN B.V. en al door haar gevoerde webwinkels, respecteert de privacy van bezoekers van onze websites. Met deze privacyverklaring en cookiebeleid willen wij u graag informeren over de manier waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan en gebruik maken van cookies.

Wanneer u onze website bezoekt, kunnen door ons persoonlijke gegevens worden verkregen, zoals bijvoorbeeld een IP-adres. Deze persoonsgegevens worden door ons conform de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) en vanaf 25 mei 2018 de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) behandeld.

Waarvoor verwerkt GKN B.V. persoonsgegevens?

GKN B.V. verwerkt alleen persoonsgegevens die u zelf aan ons heeft verstrekt. Bijvoorbeeld als u klant bij ons bent/bij ons bestelt, informatie aanvraagt en contact/adresgegevens geeft. Wanneer u van ons een product koopt/ bestelt nemen wij uw gegevens op in ons systeem en gebruiken wij uw gegevens om te factureren, te leveren en u te informeren. Uw gegevens kunnen ook op onze website vermeld worden, echter alleen nadat in overleg tussen u en GKN B.V. is afgesproken dat u op de dealerlijst van onze website wordt vermeld. U kunt, wanneer u dat wilt, u altijd afmelden door contact op te nemen met GKN B.V. Telefoon: 030-6368298 of mailen naar cppeerdeman@gmail.com.

 Met wie delen wij gegevens?

In principe delen wij uw gegevens niet met derden. Uitzondering kan zijn dat wij voor de levering van  bestelde artikelen een derde partij inschakelen en bij de uitvoering en onderhoud van onze automatiseringssystemen. Deze derden verwerken de gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van onze opdracht en voor geen enkel ander doel.

Hoe lang bewaren wij uw gegevens?

Wij bewaren uw gegevens zolang er een klant-leverancier relatie is en/of de wettelijke bewaartermijn van facturatiegegevens.

Cookies

De cookies op de website zorgen voor het goed functioneren van de webshop, zodat bijvoorbeeld de website kan controleren of een klant/bezoeker met het juiste wachtwoord inlogt. Is iemand ingelogd dan worden cookies gebruikt om bij te houden wat iemand eventueel bestelt om vervolgens te zorgen voor de juiste verwerking van de bestelling. Wanneer u bent ingelogd wordt het IP-adres vastgelegd, datum en tijd van inloggen en uw gebruikersnaam.

Er worden verder geen cookies gebruikt om bijvoorbeeld na uw bezoek aan onze website banners te plaatsen op volgende websites.

Welke rechten heeft u?

U heeft het recht GKN B.V. te verzoeken om:

  • Inzage te geven in uw persoonsgegevens;
  • Uw persoonsgegevens te laten corrigeren, aanvullen of verwijderen;
  • Verzet aan te tekenen tegen de verwerkingen van uw persoonsgegevens;
  • Uw persoonsgegevens te beperken;
  • Uw persoonsgegevens door te geven aan u of aan een derde.

Een verzoek van u omtrent een van bovenstaande rechten, zullen wij behandelen conform de dan geldende wet- en regelgeving (per 25 mei 2018, de AVG; Algemene Verordening Gegevensbescherming). Wij zullen u zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen een maand na ontvangst van uw verzoek, informatie verstrekken over de acties die GKN B.V. heeft ondernomen naar aanleiding van uw verzoek.

U heeft op elk moment het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen in het beleid

Aangezien de privacy- en cookiewetgeving kan worden aangepast, is deze privacyverklaring en het cookiebeleid misschien aan veranderingen onderworpen. Voor meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens kunt u mailen of bellen naar GKN B.V; T +31(0)30-6368298 - mailen naar: 3x8orderinfo@gmail.com

Goedkoper Kan Niet B.V.
Woudenbergseweg 24
3953 MG  Maarsbergen

 

Aanbieding

TIPI € 2.095,00 € 1.695,00
© 2010 - 2018 schoorsteenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.